Yournails Roermond, Roersingelpassage 44, Phone +31 475 316 892 (2024)

Beau

11 October 2023 7:45

Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik dat. Zeker geen aanrader! Ben hier een keer geweest omdat mijn eigen nagelstyliste geen plek had. Je boekt voor een uur een behandeling: pedicure en manicure. Ik stond na 25 min (afgerekend en alles) buiten. Ik ben zelf schoonheidsspecialiste en bij mij krijgen gasten dan of nog wat drinken aangeboden of een massage met creme. Je bent hier echt een nummertje! Totaal niet in voor een gesprekje, wordt alleen maar door de zaak geschreeuwd in een vreemde taal. Het lijkt alsof er over je geroddeld wordt! Ik kreeg tot drie keer toe te horen waarom mn nagels zo kort zijn. Nu komt het ergste nog: OP 2 NAGELS SCHIMMEL! Mijn nagels breken helemaal af en zijn verpest. Ze werken totaal niet steriel. Ze gaan van de ene klant gelijk door naar de volgende. Er wordt niks schoongemaakt! Ik raad dit echt niemand aan nog nooit zoiets meegemaakt!

0 0

malika

26 August 2023 21:50

Vandaag heb ik een pedicure gehad voor 30 minuten. Uiteindelijk heb ik 10 minuten minder behandeling gehad, daarbij zijn mijn nagelriemen niet gedaan. Bij de kassa dit aangegeven. Ze doen net alsof hun neus bloedt en ze mij niet begrijpen. Slechte service! Kom hier nooit meer heen. Geen aanrader.

0 0

dana

19 August 2023 22:02

Ik ga al jaren bij de salon maar sinds kort valt me de slechte service op. Al meerdere malen meegemaakt dat ik ca. 45 minuten of langer moest wachten terwijl ik een afspraak had. Vaak waren er met mij nog 4 of 5 mensen aan het wachten waren. Wat dan gebeurt is dat mensen voorkruipen omdat de meiden totaal niet het overzicht hebben wie eerst is. Gevolg allemaal boze klanten, schreeuwend in de zaak. Al twee keer meegemaakt.

0 0

Wendy

27 July 2023 19:55

In een woord waardeloos.
Te veel van de nagels geveild (let op ik bedoel dus op de nagel) nu hele dunne nagels over.
Nagels breken een voor een af.
En 2 vingernagels met lucht onder de gellak, dus een gebubbelde gel laklaag

0 0

Mevr.

11 July 2023 12:44

Slechte service, 3 verschillende botte stylistes. Niet blij met mijn te dikke nagels. Onhygienisch. Ik ga niet meer terug.

Paulina

10 July 2023 19:12

Mijn nagels zijn gedaan door 2 verschillende mensen. Het resultaat is anders geworden dan verwacht.er is niks aan mijn nagelriemen gedaan.
Ik vroeg om nagelverlenging met Frenche.frenche op elke nagel had een andere dikte.ga ik niet meer terug

0 0

Katja

27 June 2023 21:02

Steeds vaker onbekwaam personeel die geen Nederlands spreken, de Nederlands sprekende zit onder de behandeling te bellen met oortjes in als je tegenover haar zit. De werkplekken zijn vies en niet proper, totdat Nana komt, die werkt netjes en proper. Al met al als er geen eigenaar of controle is is het een zooi. En nagels worden slecht gezet en gelakt! Commentaar kan de betreffende styliste niet mee omgaan.

0 0

Janneke

23 June 2023 11:59

Elke keer weer minimaal 3 verschillende werknemers die je"helpen". Lijkt het alsof ze dubbele afspraken inboeken waardoor je of lang zit te wachten of je maar gewoon bij de eerst vrije werknemer wordt neergezet. Sommige spreken geen Nederlands en kijken ook nog een heel verveeld. De bazen spreken duidelijk zichtbaar negatief over hun werknemers of zelfs over de klanten.maar dan in het Chinees. Laatste keer met nagels met luchtbellen weg gegaan en dat was voor mij de laatste keer dat ik hier geweest ben.

0 0

Laura

20 May 2023 0:27

Al jaren bij hun geweest voor acryl nags en was altijd zeer tevreden over het resultaat & de nagels bleven lang en goed zitten. Laatste paar maanden ontevreden over de service. Twee keer voorgekomen dat er 3 verschillende medewerkers afwisselden om mijn nagels te doen. Het vijlen deed soms pijn tot bloedens toe. Na 1 week had ik al erge uitgroei en waren er wel 5 nagels vanaf gegaan. Er zat zoveel lucht onder dat als je door je haren wreef ze er gewoon in bleven hangen. Ook braken er stukken af aan de zijkanten. Ik ga er niet meer heen! Jammer want ik vond ze eerst erg goed en de beste in roermond.

0 0

Maple

27 April 2023 20:51

Altijd hele goede service en werken super netjes. Soms worden er wel meer afspraken ingepland dan er personeel aanwezig is waardoor je onnodig lang moet wachten

0 0

peggy

25 February 2023 17:09

Ik kom hier al een tijdje maar helaas gaat het werk achteruit afgelopen woensdag daar geweest en weer niet tevreden ik heb nog 1 afspraak staan is dit weer niet goed dan was dat de laatste keer vindt het jammer voor Hoa want zij is een toppertje.

0 0

Laya

22 September 2022 18:53

Service was minder dan matig heel jammar. Ik vroeg om een ​​glas water, maar ik kreeg het niet en voetvijl was echt niet fijn waardoor ik blaren op de boven kant van mijn voeten gekregen en zien er erg rood uit. Deed erg pijn tijden het lopen met slipper aan.lak geknoeid en dat niet gefixt.scrab ook niet goed afgewast. Niet aan te raden! Je krijgt ook geen tijd genoeg om kleur uit te kiezen, omdat ze alleen maar een tester hebben voor alle klanten en dat kan echt niet

0 0

Nathalie

23 August 2022 16:17

De kwaliteit en wachttijd zijn erg afhankelijk van dag tot dag. De ene keer ben je meteen aan de beurt, de andere keer moet heb je minimaal een halfuur wachten (ondanks afspraak!). Sommige werknemers zijn vlug en beleefd, anderen het tegenovergestelde. Vandaag ben ik bij het filiaal in Beek geweest. Nadat ik, ondanks afspraak, 45 min heb moeten wachten, zijn mijn nagels oneven geveild. Toen ik hier iets van zei, werd mij verteld dat ik maar naar een andere salon moest. Fouten worden niet erkend, lange wachttijden … geen aanrader.

0 0

nilofar

09 July 2022 5:35

Verschrikkelijk. Heel onprofessioneel in hun communicatie en in hun werk. Nagels te dik. Ze begonnen bij mijn moeder opeens gellak te zetten terwijl mijn moeder 3 keer had aangegeven dat ze alleen wilde lakken. Nadat ik vroeg waarom ze dat hadden gedaan. Konden ze geen uitleg geven maar we moesten wel betalen voor iets waar we niet om vroegen. Bij het afhalen van de gellak werd er te dun gevijld. Waardoor onze nagels afbraken en onder de nagels ging het zelfs bloeden bij mij. Bobbels in nagels omdat er niet evenredig was gevijld. Personeel is heel bot.

0 0

Cerina

15 June 2022 11:21

Heel slecht ik liet een foto zien van wat ik graag wou hebben kwa nagels
Mevr knikte ja met dat ze dat kon doen
Vervolgens heeft ze haar eigen ding gedaan met nagels met gewoon glitter op me nagel doen terwijl ik er niet om vroeg
Nagels zijn totaal niet geworden met hoe ik ze wou

0 0

Helena

19 December 2021 2:59

Behalve lange wachttijden prima werk afgeleverd met acryl op mijn eigen nagels. Blij met zorgvuldigheid kennis en ervaring. Wat een snelheid en ervaring. Top gedaan

0 0

Fallon

24 November 2021 0:22

In het begin zeer tevreden, na verloop van tijd begonnen mijn nagels echter in te scheuren doordat ze teveel weggeveild hebben bij het verwijderen van de gellak waardoor ik op dit moment met 3! Pijnlijke, ingescheurde nagels loop (hier had ik voorheen nooit last van). Mijn nagels zijn nu korter en dunner dan ze ooit waren, en dus erg pijnlijk aangezien ik nu continu met mijn gescheurde nagels overal achter blijf haken. Erg jammer.

0 0

Nikki

25 October 2021 13:15

Vreselijke ervaringen. Bijwerken staat aangegeven voor €35, - maar ik moest €55 (!) betalen. Medewerker kon me niet uitleggen waar dit verschil vandaan kwam.
Medewerker die mijn nagels had gedaan droeg geen handschoenen. Mij viel op dat deze meneer een paar wratjes op de hand had. Twee dagen na de behandeling had ik ze ook.
Ook zat de acryl niet alleen op mijn nagel, maar ook op de huid zelf. Dit zorgde ervoor dat toen mijn nagels afbraken (zeer snel na het zetten), ik behoorlijke diepe wondjes had op mijn vingers.
Erg slecht werk.

0 0

Audrie

16 August 2020 20:15

Geweldige service geen klachten je wordt snel geholpen binnen een uurtje heb jeje nagels erop zitten zonder bubbels off wat dan ook ze zijn mooi strak en glad dus zeker een aanrader

0 0

Angelique

04 May 2020 11:02

Horrible experience, I went there for the first time and a trainer ended up doing my nails. She hit my skin with the drill many times, I left bleeding. The nails themselves look bad! They were clumpy and thick. They were very uneven and look like there was no filling done whatsoever. While at work opening boxes my pinky nail broke off! I had only had them on for 3 days and they broke off. Once I went back get them removed the same lady was assigned to me. She told me to tell her to stop if my nail bed felt hot. I didnt feel any heat but when I looked at my real nails she had drilled almost completely through my nail! I had ridges and red spot on my nails from the drill. She then covered the mess up with a clear gel polish.as if that would help. This was the first time I've ever had my nails done so I didn't know this wasn't okay at the time but looking back on it, I hope she isn't working there anymore.

0 0

Yournails Roermond, Roersingelpassage 44, Phone +31 475 316 892 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6546

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.